duminică, 5 aprilie 2009

Primavara

E foarte ciudat cum totul se schimba primvara!

Cum apare soarele parca nu mai e nimic asa rau. Pana si traitu' la Dublin pare acceptabil. Nu te mai zboara vantu', nu mai e intuneric toata ziulica gen mai pupi si ceva lumina naturala, ba chiar apuci sa te si incalzesti ceva in zile ca astea care-au trecut.

Si-atunci ce sa faci? Aduni cativa prieteni (da, exista si notiunea asta aici mai nou :P), te sui in masina, iti recitesti mental note-ul ca tre' sa ramai pe partea stanga a drumului, pui ceva muzica de condus si o-ntinzi! Chiar daca scopul initial se duce-n %^*$%, nu te-ntorci! Te bucuri de zilele insorite, intri in curtea cuiva in cautarea cararii de "munte" si-ti %uti masina in santurile irlandejilor, te opresti langa o plaja care, din cauza soarelui, pare undeva intr-un loc mediteranean, fumezi o tigara intr-o padure care SE INCHIDE LA 7 :D, iti cauti portofelu' de fiecare data cand trec vreo 2 tipi mai in graba pe langa tine in Belfast si primesti un sincer si calduros "Screw you!" cand ii multumesti doamnei de la tejghea :)

Daca mai adaugi si ceva tenis in parc, pe teren moca si cu soare-n bulbuci, pai atunci ce scuza sa mai ai sa te plangi nene?

Si pentru asa un titlu si asa un post.. o melodie pe masura :)


Un comentariu: